Postet nga: MASHTI

Pak javë nga viti i ri shkollor, MASHTI s`ka të dhëna sa mësimdhënës janë vaksinuar

Kanë mbetur më shumë se një muaj kur pritet të fillojë viti i ri shkollor, por ende nuk ekzistojnë të dhëna se sa mësimdhënës në nivel ...

Konfirmohet heqja e tarifave për studentët e arsimit të lartë

 

Qeveria planifikon heqjen e pagesës për studime në universitete publike

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit në Kosovë ka filluar diskutimet lidhur me mundësinë e heqjes së pagesës për studentë në universitete publike. Arsimi publik ...

Ministria e Arsimit do t’i publikojë emrat e 15 administruesve që shkelën rregullat në Testin e Maturës

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku Bërdyna, në një konferencë për media tha se kjo ministri do t’i bëjë publike ...

Ministria nuk ia aprovon dy profile të Mjekësisë shkollës profesionale në Drenas

Dy profile të Mjekësisë në shkollën e mesme profesionale “Fehmi Lladrovci” në Drenas, janë mbyllur nga Ministria e Arsimit.

MASHTI: Manipuluesit do të ndëshkohen me gjobë deri në 3 mijë euro

Mbi 23 mijë maturantë të klasave të 12-ta i janë nënshtruar sot Provimit të Maturës Shtetërore të organizuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI). ...

Mbesa e deputetit të LVV-së emërohet u.d. sekretare në Ministrinë e Arsimit

Gjatë ditës së sotme është raportuar në media se mbesa e deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Jahja Koka, Fadile Dyla është emëruar si u.d. sekretare në ...

MAShTI ndan 90 bursa për nxënës në drejtimet deficitare dhe vajzat në drejtimet teknike

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka marrë vendim për ndarjen e bursave për nxënës në drejtimet deficitare të Institucioneve të Arsimit dhe Aftë...