Postet nga: MASHTI

Vetëm 1/3 e shkollave profesionale kanë shprehur interesim për mësim dual

Shkolla profesionale e hotelerisë dhe turizmit "7 shtatori" në Prishtinë ka filluar me mësimin dual nga viti 2022-2023.

Mësimi dual, si do të funksionojë në Kosovë?

23 vjet pas luftës, Kosova ka lansuar mësimin dual - që nënkupton se të gjitha orët praktike një nxënës i një shkolle profesionale do t'i ...

Mësimi dual në Kosovë - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet konferenca kushtuar mësimit dual.

Bie nga funksioni ueb-faqja e MASHTI-it

Ueb-faqja zyrtare e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka rënë nga sistemi.

MAShTI ndan 3 milionë euro për studentët - Linqet për aplikim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka ndarë 3 milionë për t’i mbështetur financiarisht studentët.

Komisioni për Arsim kalon propozimin për tre anëtarët vendorë të KSHC-së

Sot Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport ka bërë shqyrtimin e propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës për ratifikimin e tre anëtarë...

Shkollat pa plane evakuimi dhe kontroll

Rreth 275 mijë nxënës - nga gjashtë deri në 18 vjeç - ulen në bankat shkollore nëpër Kosovë çdo javë. Por, për sigurinë e tyre gjatë orë...

Kontrollo në këtë link për të parë nëse çerdhja e fëmijës tuaj është e licencuar

Në faqen e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, qytetarët mund të kontrollojnë nëse çerdhja në të cilën ata i dërgojnë fëmijët ...