Postet nga: MASh

Likaj: Do të rishikohen të gjitha tekstet shkollore

Ministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka bërë të ditur se do të rishikohen të gjitha tekstet shkollore.

KFOR-i italian dhuron tabela të mençura për shkollat në Kosovë

Sot është mbajtur ceremonia e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, për pranim-dorëzimin e tabelave të mençura donacion nga KFOR-i italian.

Tenderi për tabletë përsëri në rivlerësim, MASh injoroi vendimin paraprak të OShP-së

Organi Shqyrtues i Prokurimit Publik e ka kthyer përsëri në rivlerësim tenderin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për blerjen e 5 mijë tabletëve, furnizim ...

Sot përfundon gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor

Nxënësit e Kosovës do të përfundojnë sot gjysmëvjetorin e parë të vitit shkollor 2020/21.

Organizata shëndetësore: Studentët e Fakultetit të Mjekësisë u diskriminuan nga MASh për bursa

Organizata "Shëndetësia e Bashkuar Kosovare", ka reaguar pas shpërndarjes së bursave për studentët e universiteteve publike nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Publikohet lista e mbi 1,500 studentëve që kanë fituar bursë nga Ministria

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar listën e studentëve që janë përfitues të bursës për vitin akademik 2020/21.

Nxënësit e Kosovës nën nivelin mesatar në matematikë dhe shkencë

Organizata ndërkombëtare për vlerësim sot ka publikuar rezultatet e vlerësimit ndërkombëtar TIMSS (Trends in International Mathematics and Science Study), në të cilin Kosova ...

Ministria e Arsimit u bën thirrje shkollave që të mbajnë mësim

Ministria e Arsimit dhe Shkencës u ka bërë thirrje institucioneve arsimore që të mbajnë mësim dhe të shfrytëzojnë të gjitha mundësitë për realizimin e ...