Postet nga: MASh

Publikohet lista e mbi 1,500 studentëve që kanë fituar bursë nga Ministria

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar listën e studentëve që janë përfitues të bursës për vitin akademik 2020/21.

Nxënësit e Kosovës nën nivelin mesatar në matematikë dhe shkencë

Organizata ndërkombëtare për vlerësim sot ka publikuar rezultatet e vlerësimit ndërkombëtar TIMSS (Trends in International Mathematics and Science Study), në të cilin Kosova ...

Ministria e Arsimit u bën thirrje shkollave që të mbajnë mësim

Ministria e Arsimit dhe Shkencës u ka bërë thirrje institucioneve arsimore që të mbajnë mësim dhe të shfrytëzojnë të gjitha mundësitë për realizimin e ...

UNICEF: Shkollat duhet të mbyllen të fundit dhe të hapen të parat

Shefi i Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Murat Sahin, tha se janë duke punuar me parterët e UNICEF-it që të mbështesin shkollat në Kosovë, në mënyrë ...

Injorimi i rekomandimeve të Auditorit të Brendshëm

Auditori i Brendshëm vazhdon të mos merret seriozisht nga shumë prej ministrive. Në bazë të një analize të bërë, një pjesë e ministrive nuk i kanë kompletuar Një...

MASh pranoi 215 tabletë donacion nga OSBE-ja

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) ka pranuar dje 215 tabletë, donacion nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).

Përfundon afati i dytë i provimit të maturës

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka njoftuar se ka përfunduar afati i dytë i provimit të maturës që u organizuar sot në 84 qendra të testimit në gjithë ...

MASh nënshkruan marrëveshje në fushën e edukimit në fëmijërinë e hershme