Postet nga: MASh

Këshilli i Prindërve: Ministria e Arsimit nuk është konsultuar me ne për vitin e ri shkollor

Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës, Ymret Reshiti, ka bërë të ditur se Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk e ka kontaktuar për ...

SBAShK-u kërkon që fillimi i vitit të ri shkollor të shtyhet për dy javë

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar master-planin e Ministrisë së Arsimit në bazë të së cilës mësimi do të fillojë më 1 shtator.

Mbi 1500 studentë përfituan nga bursat e MASh-it, publikohet lista

Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH ka publikuar vendimin për përfituesit e bursave të universiteteve publike për vitin akademik 2019/ 2020.

Ministria e Arsimit anulon testin e arritshmërisë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka marrë vendim për anulimin e testit të arritshmërisë për klasët e 9-ta për vitin shkollor 2019/2020  në të gjithë ...

Ministria e Arsimit gjuan topin tek komunat për kontrollin dhe mbylljen e çerdheve private

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka reaguar në lidhje me kompetencat ekzekutive në lidhje me çerdhet private në vend.

Auditori: 167 persona u punësuan në MAShT pa asnjë procedurë

Gjatë vitit 2019, 167 punonjës të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ishin angazhuar me kontrata mbi vepër, pa asnjë procedurë të rekrutimit.

Ministri i Arsimit merr vendim për ndarjen e bursave për vajzat që regjistrojnë drejtimet teknike

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka marrë vendim për ndarje të bursave për regjistrim të vajzave në drejtime teknike në institucionet e arsimit dhe aftë...

Ambasada Amerikane dhuron pajisje mbrojtëse për nxënësit që do t’i nënshtrohen Testit të Maturës

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) ka pranuar sot një donacion me pajisje mbrojtëse (maska dhe dezinfektues) nga Programi për Ndihmë Humanitare i Komandës Ushtarake Evropiane ...