Postet nga: Bursat

UP hap konkursin për ndarjen e bursave

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur konkursin  për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2020/21.

Publikohet lista e mbi 1,500 studentëve që kanë fituar bursë nga Ministria

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar listën e studentëve që janë përfitues të bursës për vitin akademik 2020/21.

Rritet numri i bursave për studentët e Lipjanit

Komuna e Lipjanit ka njoftuar se me vendim të kryetarit të komunës, Imri Ahmeti është rritur edhe për 40 numri i përfituesve të bursave për studentët ...

Ministria e Arsimit tregon arsyen e vonesës së bursave të studentëve elitarë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka treguar se vonesat e bursave për studentët elitarë për vitin akademik 2019/2020, të cilat i jep ajo, janë vonuar për ...

Ministria e Kulturës dhe Universiteti 'Hasan Prishtina' nënshkruan memorandum për bursa studimore për trashëgiminë kulturore

Studentët e Universitetit të Prishtinës do të kenë mundësinë të marrin bursa për specializim në fushën e trashëgimisë kulturore. Për këtë që...

100 Bursa nga Gjermania për UP-në

Unioni i Bizneseve Shqiptare në Gjermani dhe Oda Ekonomike Gjermano – Kosovare (OEGjK) organizuan ceremoninë e ndarjes së 100 bursave për studentet e Universitetit Publik të Kosovës “Hasan Prishtina”.

Studentët Ankohen se Nuk Morën Paratë e Bursës së MAShT

Disa nga përfituesit e bursave të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë thonë se nuk i kanë marrë ende ato, gati dy muaj pasi janë ndarë.

Komuna e Klinës Rikthen Bursat për Studentë

Komuna e Klinës Rikthen Bursat për Studentë

Pas tetë vjetësh pa bursa për këta studentë asamblistët e Komunës së Klinës votuan unanimisht propozim-vendimin për ndarjen e bursave.