Postet nga: MASh

Ministria e Arsimit gjuan topin tek komunat për kontrollin dhe mbylljen e çerdheve private

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka reaguar në lidhje me kompetencat ekzekutive në lidhje me çerdhet private në vend.

Auditori: 167 persona u punësuan në MAShT pa asnjë procedurë

Gjatë vitit 2019, 167 punonjës të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ishin angazhuar me kontrata mbi vepër, pa asnjë procedurë të rekrutimit.

Ministri i Arsimit merr vendim për ndarjen e bursave për vajzat që regjistrojnë drejtimet teknike

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka marrë vendim për ndarje të bursave për regjistrim të vajzave në drejtime teknike në institucionet e arsimit dhe aftë...

Ambasada Amerikane dhuron pajisje mbrojtëse për nxënësit që do t’i nënshtrohen Testit të Maturës

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) ka pranuar sot një donacion me pajisje mbrojtëse (maska dhe dezinfektues) nga Programi për Ndihmë Humanitare i Komandës Ushtarake Evropiane ...

Mësimi në shtator mund të fillojë nga ekrani, ekspertët rekomandojnë më shumë udhëzime

Ashtu siç përfundojë viti shkollor 2019/20 përmes ekranit televiziv, nxënësit e Kosovës do të mund të fillojnë mësimin në shtator në formë të njëjtë, ...

ORCA organizon ekspozitë “Plagjiatura e Ministrit të Arsimit”

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim sot ka mbajtur një aksion simbolik duke organizuar ekspozitë me titull “Plagjiatura e Ministrit të Arsimit”.

Pandemia shtyn datat e Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Ramë Likaj ka marrë vendim që Testit i Arritshmërisë dhe Testi i Maturës Shtetërore të shtyhen.

Likaj: Rreth 32 mijë nxënës s’janë përfshirë në mësimin nga distanca

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka raportuar sot në Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji dhe Inovacion në lidhje me organizimin e mësimit nga distanca gjatë ...