Postet nga: Marreveshje

S'ka kuorum e s'ka as votim për marrëveshjen ndërkombëtare të arsimit

Kuvendi i Kosovës nuk kishte kuorum që të votoj Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ...

Murati: Opozita po gjenë arsye të kota për mosvotim të marrëveshjes ndërkombëtare

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës arsyetoi projektligjin për Marrëveshjen bilaterale ndërmjet Kosovës dhe Qeverisë ...

Kuvendi nuk ka kuorum për të votuar programin për mbështetje shëndetësore

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Saranda Bogujevci tha se vetëm 70 deputetë kanë marr pjesë në votimin e projektligjit për amendamentimin 02 të Marrëveshjes bilaterale ndërmjet ...

Sot nënshkruhet marrëveshja për heqjen e taksës kufitare me Malin e Zi

Sot në kryeqytetin e Malit të Zi, në Podforicë do të nënshkruhet marrëveshje mes Byrosë së Sigurimeve të Kosovës dhe Malit të Zi për heqjen e ...

Nënshkruhet marrëveshja për eliminimin e antigjipsizmit në Kosovë

Organizata Jo-qeveritare “Zëri i Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve”, dhe Zyra për Qeverisje të Mirë e Zyrës së Kryeministrit, e kanë nënshkruar një marrëveshje ...

Shënohet përparim në bisedimet për marrëveshjen bërthamore

Në raundin e parë të bisedimeve në Vjenë, që kanë për qëllim ringjalljen e marrëveshjes bërthamore të Iranit, është shënuar përparim dhe bisedimet do ...

Analistët: SHBA do të kërkojë angazhimin në bisedime të Kosovës dhe Serbisë

Në Shtetet e Bashkuara dy ekspertë me përvojë të politikës së jashtme dhe të Ballkanit, thanë për Zërin e Amerikës se zgjidhja e mosmarrëveshjeve ...

Adrijana Hoxhiq: S’kam pasur marrëveshje me Listën Serbe që të votohem nga serbët e Kosovës

Adrijana Hoxhiq dhe lista e saj “Komuniteti i Bashkuar” ka fituar zgjedhjet brenda komunitetit boshnjak.