Postet nga: malcolm simmons

Gjyqtari britanik që shkaktoi trazira në EULEX

Akuzat për ndërhyrje në çështje gjyqësore dhe presion politik tronditën EULEX-in në Kosovë pasi një avokat britanik, i cili u bë një gjykatës i fuqishë...

Rasti Kleçka në Kosovë nuk ishte një shaka

Një ish-kryegjyqtar i misionit të sundimit të ligjit të BE-së gaboi kur pretendoi se çështja kundër guerileve të Kosovës të akuzuar për abuzim me të burgosurit në ...

Akuzat e ish-gjyqtarit Simmons, BE thotë se qëndron pranë EULEX-it dhe arritjeve të tij

Bashkimi Evropian ka deklaruar se qëndron pranë Misionit të BE-së për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX) dhe arritjeve të tij, pas akuzave dhe pretendimeve për korrupsion ...

Simmons i reagon ambasadorit gjerman: E-mailat dhe dokumentet janë aty që t’i shohin të gjithë

Ish-kryetari i Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons ka reaguar ndaj deklaratave të ambasadorit të Gjermanisë, Jorn Rohde i cili u shprehur i habitur përse Kuvendi i ...

Ambasadori i Gjermanisë i habitur se pse Kuvendi po i jep hapësirë ish-gjykatësit Simmons

Ambasadori i Gjermanisë, Jorn Rohde, është shprehur i habitur pse Kuvendi i Kosovës po i jep hapësirë ish-kryetarit të Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons, pë...

Reagimi i EULEX-it për akuzat e ish-gjyqtarit Malcolm Simmons

Të pavërteta dhe hamendësime i ka quajtur Misioni i Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit (EULEX) pretendimet për korrupsion dhe ndikime brenda këtij mekanizimi të ...

Ish-gjyqtari i EULEX-it: Gjykata Speciale është njëetnike

Malcolm Simmons, ish-kryetar i Asamblesë së Gjyqtarëve në misionin e Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit (EULEX), ka deklaruar se Gjykata Speciale është gjykatë njëetnike.

Lekaj: Po vetëkuptohet, EULEX është vetëm për të ndikuar në dialog dhe për të frikësuar politikanët kosovarë

Deputeti nga radhët e AAK-së dhe anëtari i Komisionit për Legjislacion, Pal Lekaj, pas raportimit të Malcolm Simmons, ish-kryetar i Asamblesë së Gjyqtarëve në misionin e ...