Postet nga: malcolm simmons

Ish-gjyqtari i EULEX-it i gatshëm të dëshmojë në Komision për Legjislacion

Komisioni parlamentar për Legjislacion ka vendosur që më datën 18 deri më 20 janar ta ftojë për dëshmi ish-gjyqtarin e EULEX-it, Malcolm Simmons, në lidhje me pretendimet e ...

Ish-gjyqtari i EULEX-it dëshiron t’i tregojë “shkeljet” Kuvendit të Kosovës

Një ish-kryegjyqtar për misionin e sundimit të ligjit të BE-së në Kosovë, EULEX, Malcolm Simmons, ka kërkuar që t’i tregojë Kuvendit të Kosovës për shkeljet ...

Ish-Gjykatësi i Turpëruar i Kosovës Zhduket Pasi Akuzoi BE-në për Korrupsion

Kur Malcolm Simmons dha dorëheqje si gjykatës i lartë ndërkombëtar i Kosovës në nëntor, ai akuzoi zyrën lokale të BE-së në Prishtinë pë...

Kosova Pret Largimin e EULEX-it

Mandatit i misionit të Bashkimit Europian për sundimin e ligjit – EULEX duhet të përmbyllet në qershor të vitit 2018, thonë përfaqësues të institucioneve të Kosovë.

Apostolova: Malcolm Simmons Nuk ka Paraqitur Prova

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Natalia Apostolova, deklaroi se ish-kryetari i gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons, i cili shpërtheu muajin e kaluar në akuza pë...

Haradinaj Çuditet Pse Simmons nuk Tregoi me Kohë Shkeljet në EULEX

Në një konferencë ku tregoi takimet dhe ato që bisedoi në Bruksel me krerët e BE-së, Kryeministri Ramush Haradinaj iu përgjigj edhe pyetjes se si e komenton intervistë...

Jashtë Rregullit: ‘Gjyqtarit’ të Lartë të BE-së i Munguan Kualifikimet për të Shërbyer në Kosovë

Malcolm Howard Simmons ka gjykuar në shumë raste në Kosovë dhe Bosnje dhe Hercegovinë gjatë një periudhe së paku 11 vjeçare edhepse ai kurrë nuk kishte shërbyer në një ...

EULEX: Malcolm Simmons Është Duke u Hetuar

EULEX-i në një deklaratë, pasi u botua në gazetën franceze “Le Monde” një intervistë e ish-zyrtarit ë këtij misioni Malcolm Simmonsd, bëri të ditur se ai është në...