Postet nga: malcolm simmons

Simmons: Shumë zyrtarë në EULEX duan vetëm t’i mbushin 'xhepat me ar' - VIDEO

Malcolm Simmons, ish-kryetar i Asamblesë së Gjyqtarëve në misionin e Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit (EULEX) ka thënë se shumë zyrtarë të këtij misioni vetë...

Pretendimet e ish-gjyqtarit Malcolm Simmons për korrupsion dhe ndikime brenda EULEX-it - LIVE

Malcolm Simmons, ish-kryetar i Asamblesë së Gjyqtarëve në misionin e Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit (EULEX) po mban takim online në Komisionin Parlamentar të Kosovës pë...

Simmons kërkon të dëshmojë në Kuvend: EULEX-i i dorëzoi dosje Serbisë

Ish-gjyqtari i EULEX-it Malcolm Simmons ka thënë se Kuvendi i Kosovës duhet ta hetojë Misionin e BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë.

Simmons për gjykatën speciale: EULEX-i dorëzoi dosje në Beograd

Një letër 25 faqëshe që mbanë datën 3 qershor 2021, kishte shkuar në zyrën e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Simmons i shkruan letër të hapur Kurtit

Malcolm Simmons, ish-gjykatës në EULEX-it, i ka shkruar letër të hapur kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit.

Ish gjyqtari i EULEX, i reagon ambasadorit gjerman për 'Non-Paper' letrën e marrëveshjes potenciale Kosovë - Serbi

Ish gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons ka reaguar në profilin e tij në Twitter në deklaratën e ambasadorit gjerman në Kosovë

Ish-gjyqtari i EULEX-it i gatshëm të dëshmojë në Komision për Legjislacion

Komisioni parlamentar për Legjislacion ka vendosur që më datën 18 deri më 20 janar ta ftojë për dëshmi ish-gjyqtarin e EULEX-it, Malcolm Simmons, në lidhje me pretendimet e ...

Ish-gjyqtari i EULEX-it dëshiron t’i tregojë “shkeljet” Kuvendit të Kosovës

Një ish-kryegjyqtar për misionin e sundimit të ligjit të BE-së në Kosovë, EULEX, Malcolm Simmons, ka kërkuar që t’i tregojë Kuvendit të Kosovës për shkeljet ...