Postet nga: Ligji për Paga

Sindikata e Shëndetësisë: Rritje të pagës 50% ose e ndalim punën

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, pas një mbledhje të Këshillit Drejtues ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës rritje të pagave për ...

Anulohet protesta e SBAShK-ut për Ligjin për Paga

Sindikata e Bashkuara e Arsimit Shkencës dhe Kulturës sot ka marrë vendim që ta anulojë protestën që e kishte paralajmëruar ta mbajnë më 4-dhjetor për ...

Protestojnë punëtorët e Administratës Shtetërore, paralajmërojnë greva

Sindikata e Pavarur e Administratës së Kosovës (SPAK) ka mbajtur një protestë gjatë ditës së sotme përball objektit të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

‘Piskamat’ e punëtorëve hasin në veshin e ‘shurdhër’ të Qeverisë

Sindikata të punëtorëve publikë por edhe privatë kanë filluar protestat në vend, duke kërkuar rritje të pagave e ndihmë nga Qeveria.

Blerim Syla: Qeveria Kurti na detyroi të ndahemi për tetë orë nga pacientët

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë ka vazhduar edhe sot me protestë për të shprehur pakënaqësitë e tyre për mos miratim të Projektligjit të pagave ...

Pupovci: SBAShK-u të tregojë durim

Zëvendësministri i Arsimit, Dukagjin Pupovci, ka kërkuar nga SBAShK që të tregojë durim sa i përket Ligjit për Paga, të cilët kanë paralajmëruar ...

SBAShK-u paralajmëron grevë nga janari

Kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jashari ofroi mbështetjen e gjithë mësimdhënësve për mjekët dhe infermierët në Kosovës.

Protestojnë mantelbardhët, kërkojnë kalimin e Ligjit të Pagave

Me dhjetëra mantela të bardha janë hedhur sot para Qeverisë së Kosovës nga punëtoret e sektorit të shëndetësisë për të shprehur pakënaqësitë ...