Postet nga: Koeficientet

Paqartësi rreth klasifikimit të koeficientëve të pagave për punonjësit e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” në Prishtinë ka 71 punëtorë, të cilët presin që pagat e shkurtit t’i marrin sipas Ligjit të ri pë...

Pagat e kryetarëve të komunave të Kosovës sipas numrit të banorëve

Miratimi i koeficientit të pagave pritet ta ndryshojë mënyrën se si do të paguhen kryetarët e 38 komunave të Kosovës. Kjo pasi Ligji i ri për ...

Ligji i pagave shkakton tollovi në teatrot e qyteteve të Kosovës

Ligji i pagave për sektorin publik në Republikën e Kosovës ka lënë një paqartësi të madhe lidhur me koeficientet dhe pagat për punëtorë...

Koeficientet për krijuesit dhe performuesit e artit sipas Ligjit për pagat

Sipas Ligjit për paga në sektorin publik, krijuesi dhe performuesit e kulturës dhe artit janë të ranguar në tetë klasa. Pozita Drejtues i lartë 1 - Klasa 1, që pë...

Dallimet dhe ngjashmëritë e koeficientëve të zyrtarëve të FSK-së dhe Policisë sipas Ligjit të pagave

Koeficientët e pagave të pjesëtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe atyre të Policisë së Kosovës nuk do të jenë të njëjta ...

Projektligji për paga – paga e një mësimdhënësi më e lartë se e një polici

Në projektligjin e ri për paga që është ende në fazat e hershme, janë propozuar koeficientët për profesionet e sektorit publik.

Propozimi i ri për paga - paga e një dekani më e lartë se e një mjeku specialist

Dekani i një fakulteti në universitetet publike të Kosovës, sipas projektligjit të ri për paga, pritet të ketë pagën më të lartë se një zv/ministër ...

Kryetari i Sindikatës: Koeficienti i shërbyesve civilë në nivelin lokal është më i ulëti nga të gjitha kategoritë

Kryetari i Sindikatës së Shërbyesve Civilë, Mursel Zymberi, ka folur për koeficientin e shërbysve civilë në projektligjin e ri për paga.