Postet nga: Ali Gashi

Jep dorëheqje drejtori i Drejtoratit për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve

Drejtori i Drejtoratit për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve, Ali Gashi ka dhënë dorëheqje sot nga pozita e tij.

Këshilli Grevist i BSPK-së: Shumica e shërbyesve civilë i janë përgjigjur kërkesës për grevë

Këshilli Grevist i Bashkësisë së Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) ka vizituar grevistët në Administratën e Komunës së Prishtinës

Jep dorëheqje zëvendësuesi i drejtorit të Shërbimit Korrektues

Ali Gashi, zëvendësuesi i drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK) ka dhënë dorëheqje nga ky post.

Detaje si e porositi i burgosuri i Dyzit vrasjen e gardianit

I dënuari i cili përmes telefonit kishte porositur vrasjen e një zyrtari korrektues brenda Burgut të Sigurisë së Lartë, është person me rrezikshmëri të lartë.

Pse duhet reformuar skemat pensionale në Kosovë?

Rreth 300 mijë qytetarë të Kosovës përfitojnë nga ndonjë prej skemave sociale. E gjithë këto pensione buxhetit të shtetit i kushtojnë rreth 500 milionë euro. Por, edhe përkundë...

Gjendet pa shenja jete një i paraburgosur në Prizren

Një i paraburgosur është gjetur pa shenja jete në dhomën e qelisë në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Protestojnë punëtorët e Administratës Shtetërore, paralajmërojnë greva

Sindikata e Pavarur e Administratës së Kosovës (SPAK) ka mbajtur një protestë gjatë ditës së sotme përball objektit të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Dy muaj pas emërimit si zv/drejtor i burgjeve, MD largon nga kjo pozitë Rasim Selmanin

Ministria e Drejtësisë ka marrë vendim që të largoj nga pozita e zëvendës drejtorit të burgjeve, Rasim Selmanin i cili ishte emëruar në këtë detyrë ...