Postet nga: Ligji për Paga

Sa ligje po shqyrtohen nga Gjykata Kushtetuese?

Pesë ligje të miratuara në Kuvend të Kosovës janë duke u shqyrtuar aktualisht në Gjykatën Kushtetuese. Ligjet janë dërguar në Gjykatë pas pretendimeve që të njëjtit ...

Kryetari i Sindikatës: Pjesëtarëve të stafit civil të Policisë pagat u kanë dalë pa rritje, policëve pa shtesat për rrezikshmërinë

Sot gjatë ditës janë ekzekutuar pagat sipas Ligjit të ri për paga të punonjësve të sektorit publik.

Pagat e kryetarëve të komunave të Kosovës sipas numrit të banorëve

Miratimi i koeficientit të pagave pritet ta ndryshojë mënyrën se si do të paguhen kryetarët e 38 komunave të Kosovës. Kjo pasi Ligji i ri për ...

Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Në fund të vitit të kaluar ishte miratuar Ligji i ri i Pagave për punëtorët e sektorit publik, derisa ditë më parë ishte caktuar vlera e koeficientit. ...

Nagavci: Me Ligjin e ri të pagave nuk do të dëmtohet asnjë i punësuar

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka thënë se me Ligjin e Pagave në vitin e parë nuk do të ketë asnjë dëmtim ...

Zogaj: KGJK me kërkesë ndaj Avokatit të Popullit që Ligjin për paga ta dërgojë në Gjykatë Kushtetuese

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryesuesi Albert Zogaj tha se KGJK do t’i drejtohet Avokatit të Popullit për dërgimin e Ligjit pë...

Përgjysmohet paga e Kryeprokurorit dhe kryetarit të Gjykatës Supreme

Miratimi i koeficientit të pagave pritet ta përgjysmojë pagën e gjyqësorit. Nga 3,450 euro sa aktualisht marrin Kryeprokurori i Shtetit dhe kryetari i Gjykatës Supreme, me Ligjin ...

Pagat për nëntë pozitat e zjarrfikësve sipas koeficientit të ri

105 euro është vlera e koeficientit e përcaktuar për vitin 2023 ndërsa për vitin e ardhshëm kjo vlerë do të jetë 110.