Postet nga: ligji i pagave

Sindikata e sektorit privat: Kur rritet paga në sektor publik, automatikisht duhet të rritet edhe në sektorin privat

Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi në një bisedë telefonike ka komentuar çështjen e vlerës së koeficientit të pagave që është caktuar sot, e që pë...

Paga e ministrit dhe zëvendës ministirit me koeficientin e ri

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kryeministri i vendit ka njoftuar se vlera e koeficientit për pagat në sektorin publik këtë vit do të jetë 105 ...

Pagat e zyrtarëve të Doganës dhe Inteligjencës financiare sipas koeficientit të caktuar nga Qeveria

105 euro është caktuar të jetë këtë vit vlera e koeficientit për pagat në sektorin publik, vlerë e cila është caktuar në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovë...

Abdixhiku: Koeficienti i zbrazjes së Kosovës!

Kreu i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku ka reaguar pas publikimit të vlerës së koeficientit për ligjin e pagave në sektorin publik, i cili do të ...

Paga e deputetëve të Kuvendit të Kosovës sipas koeficientit 105 euro

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kryeministri Albin Kurti ka njoftuar se vlera e koeficientit për pagat në sektorin publik këtë vit do të jetë 105 ...

Murati thotë se fund të shkurtit pagat në sektorin publik mund të dalin sipas ligjit të ri

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka deklaruar se mund të procedojnë që në fund të muajit shkurt pagat të dalin me ligjin e ri dhe koeficientin ...

Paga e presidentes, kryeministrit dhe kryetarit të Kuvendit me koeficientin e ri

Qeveria që drejtohet nga Albin Kurti ka publikuar sot vlerën e koeficientit për pagat në sektorin publik në vend. Siç njoftoi ekzekutivi kosovar ai do të jetë 105 euro ...

Pagat e ushtarëve të FSK-së sipas koeficientit të caktuar nga Qeveria

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kryeministri i vendit ka njoftuar se vlera e koeficientit për pagat në sektorin publik këtë vit do të jetë 105 ...