Postet nga: Forca e sigurisë së Kosovës

Ekipet e Kërkim Shpëtimit të FSK-së trajnohen për intervenim në kushte të vështira dimërore

Pjesëtarët e Kërkim Shpëtimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës gjatë këtyre ditëve të dimrit janë duke e realizuar trajnimin specialistik pë...

36 pjesëtarët e FSK-së që u dërguan në Turqi kanë sigurim shëndetësor

Në ditën kur dy tërmete të fuqishme goditën Turqinë, të cilat shkaktuan shkatërrime të mëdha në qytete turke por edhe në Siri, nga Kosova drejt ...

Pagat e ushtarëve të FSK-së sipas koeficientit të caktuar nga Qeveria

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kryeministri i vendit ka njoftuar se vlera e koeficientit për pagat në sektorin publik këtë vit do të jetë 105 ...

Shtyhet për një javë konkursi për pranimin e ushtarëve të rinj në FSK, shkak telashet teknike

Ministria e Mbrojtjes njofton se konkursi për pranimin e ushtarëve të rinj në Forcën e Sigurisë së Kosovës është shtyrë për një javë, deri më ...

FSK trajnohet për materiet e rrezikshme në Çeki

Pjesëtarë tëe Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) po marrin pjesë në trajnimin në Institutin e kërkimeve ushtarake për materiet e rrezikshme në Republikë...

Osmani në Ditën e Forcës: E tashmja dhe e ardhmja e vendit tonë është në duar të sigurta

Presidentja e vendit, njëherësh komandante supreme e Forcës së Sigurisë së Kosovës, në Ditën e Forcës ka vizituar kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Kuvendi miraton Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes dhe dy të tjera për FSK-në

Projektligji për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës, Projektligji për FSK-në dhe Projektligj për Ministrinë e Mbrojtjes, janë miratuar në shqyrtim të dytë ...

Qeveria i hap rrugë lidhjes së marrëveshjes mes FSK-së dhe Mbretërisë së Bashkuar

Kabineti qeveritar në mbledhjen e sotme ka miratuar nismën për lidhjen e marrëveshjes ndërkombëtare midis Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Bashkuar.