Postet nga: Jusuf Azemi

Protesta e punëtorëve teknikë dhe të sigurimit fizik të UP-së, pretendojnë se kanë pranuar paga të shkurtuara

Punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizik të Universitetit të Prishtinës u mblodhën para objektit të Rektoratit dhe protestuan më 11.03.2024.

Azemi: Greva e punëtorëve teknikë të Qendrës së Studentëve i është kthyer normalitetit

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi, së bashku me punëtorët teknikë të Qendrës së Studentëve janë takuar të enjten më 29.02.2024 me ...

Punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizik të UP-së votuan pro vazhdimit të grevës

Punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizik të Universitetit të Prishtinës më 28.02.2024 kanë votuar pro vazhdimit të grevës deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

Pretendimet se ka presion për ndalim të grevës të punëtorëve në UP, Inspektorati i Punës po i inspekton

Pas deklarimit të kryetarit të Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës Jusuf Azemi, më 26.02.2024, se punëtorët grevistë janë duke pasur presion nga drejtuesit e ...

Jusuf Azemi për grevën e punëtorëve të UP-së: Po na bëjnë presion për ta ndalur grevën

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës, Jusuf Azemi, është takuar të hënën, më 26.02.2024, me punëtorët grevistë të  Universitetit të Prishtinë...

Punëtorët teknik dhe të sigurimit fizik të Universitetit të Prishtinës dhe Qendrës së Studentëve të mërkurën futen në grevë

Punëtorët teknik dhe ata të sigurimit të Universitetit të Prishtinës dhe Qendrës së Studentëve kanë njoftuar se të mërkurën më 21.02.2024 do të hyjnë ...

Pagat e ulëta, punëtorët teknikë të disa shkollave në Prishtinë paralajmërojnë grevë nga 5 shkurti

Punëtorët teknikë të disa shkollave në Prishtinë kanë paralajmëruar hyrjen në grevë nga e hëna e ardhshme për shkak të pagave të ulëta.

Punëtorë teknik të shkollave e kujdesit parësor shëndetësorë në Prishtinë njoftojnë për protestë për rritje të pagave

Punëtorë teknik të Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe disa shkollave në Prishtinë do protestojnë të martën para Komunës së Prishtinës më kërkesën pë...