Postet nga: liburn aliu

Ankesat për shkelje e diskriminim të pesë punëtoreve të Autoritetit të Aviacionit Civil, deklarohet ministri Aliu

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione ka diskutuar lidhur me kërkesë...

Liburn Aliu

Ministri Liburn Aliu raporton para deputetëve të Komisionit për Mjedis

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka raportuar në Komisionin për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim.

Komisioni për mbikëqyrje të financave diskutojnë raportin e auditimit për hidrocentralet

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike është duke shqyrtuar raportin e auditimit të performancës “Sistemi i licencimit të hidrocentraleve dhe monitorimi i tyre mbi ndikimin në mjedis ...

Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë memorandum për mbrojtjen e një zone të përbashkët

Ministri i Mjedisit, Planifikimit hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka njoftuar se së bashku me homologët nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë nënshkruar një ...

Aliu: Mbi 350 mijë objekte në Kosovë janë pa leje

Gjatë shqyrtimit të Projektligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje, ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka folur për numrin objekteve pa ...

Aktivistja Loshaj: Jam e zhgënjyer me ministrin Liburn Aliu për çështjen e Lumbardhit të Deçanit

Aktivistja e mjedisit, Shpresa Loshaj, ka thënë se është e zhgënjyer me ministrin e Mjedisit, Liburn Aliun dhe gjithë institucionet aktuale, në lidhje me çështjen e hidrocentraleve në ...

Kritikohet ministri Liburn Aliu që nuk mori pjesë në Samitin për Lumenjtë e Kosovës

Aktivisti austriak nga ‘Riverwatch’, Ulrich Eichelmann, ka kritikuar ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliun, që nuk mori pjesë në Samitin për Lumenjtë e Kosovë...

Ministri Aliu ende nuk jep datë se kur përfundon autostrada Prishtinë – Gjilan

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu është pyetur në seancën e Kuvendit për datën e përfundimit të autostradës së Gjilanit ...