Postet nga: Imet rrahmani

Pozitë dhe opozitë replikojnë për sigurimet shëndetësore

Deputetja e AAK-së, Time Kadriaj, dhe ai i LDK-së, Imet Rrahmani, kanë replikuar për sigurimet shëndetësore.

Ish-ministri i Shëndetësisë del me dy propozime kundër ndotjes së ajrit

Deputeti i LDK-së, njëherësh ish-ministër i Shëndetësisë, Imet Rrahmani sot në Kuvend tha se ka dy propozime kundër ndotjes së ajrit në Kosovë.

Imet Rrahmani: “Na more n’qaf o Elez!”

Ish-ministri i Shëndetësisë, Imet Rrahmani, ka kritikuar prokurorin e Prokurorisw Speciale, Elez Blakajn i cili dha dorëheqje javën e kaluar.

Imet Rrahmani kërkon sqarime për pagesat shtesë të zyrtarëve të Policisë

Deputeti Imet Rrahmani, ka shprehur interesim se si kompensohen pjesëtaret e Policisë së Kosovës nëse angazhohen në punë shtesë dhe punë jashtë vikendeve.

Projektligji për Prishtinën Diskutohet në Kuvend

Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media kanë shqyrtuar Projektligjin për Kryeqytetin e Republikës së Kosovës/Prishtinën, në një ...

Imet Rrahmani nuk Pajtohet me ‘Largimin’ nga Kuvendi

Ministri në ikje i Shëndetësisë, Imet Rrahmani, i cili fillimisht ishte raportuar nga ana e KQZ-së se ka fituar mandatin e deputetit, dje pas rinumërimit të disa ...

Rinumërimi i Votave e Lë Ministrin Jashtë Kuvendit

Rinumërimi ka treguar se në vend të Rrahmanit, në listën e koalicionit LDK-AKR ulësen e deputetit e ka marrë Naser Osmani i LDK-së.

Qeveria Shtyn Nisjen e Mbledhjes së Premiumeve

Qeveria në detyrë në mbledhjen e sotme ka shtyrë nisjen e mbledhjes së premiumeve për sigurimet shëndetësore.