Postet nga: Kujtim Krasniqi

I akuzuari për krim të organizuar në gjendje të rëndë shëndetësore, shtyhet seanca

Gjykata e Prishtinës e ka miratuar kërkesën e avokates Drita Hoxha, e cila mbron të akuzuarin për krim të organizuar – Haxhi Gashin, për shtyrje të ...

Gjykimi në rastin e 'Veteranëve' vazhdon me rrëfimet e dëshmitarëve të prokurorisë

 

Gjykata nuk lejon publikimin e deklaratave të dëshmitarëve në rastin ‘Veteranët’

Në gjykimin e 12 të akuzuarve për rastin “Veteranët”, Gjykata e Prishtinës ka ndaluar çdo publikim të deklaratave të dëshmitarëve para përfundimit të procesit gjyqë...

Të akuzuarit për falsifikimin e lejeve të armëve nuk paraqiten para gjyqit

 

Dështon gjykimi për viza italiane, mungojnë të akuzuarit

Ka dështuar të mbahet seanca për 16 të akuzuarit për keqpërdorim me viza italiane.

Skema e shpërndarjes së drogës nga 'Bregu i Diellit'

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh ndaj S. Islamit dhe A. Canollit, të cilët dyshohen për drogë.

Prokurorisë i refuzohet kërkesa për t’ua ndaluar ekzaminuesve t’u afrohen qendrave të patentë-shoferëve

Gjykata e Prishtinës përmes aktvendimit e ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë që ndaj të pandehurve Defrim Bajraj, Selim Rrustemi, Fatos Ferizi e Besfort Pozhegu të caktohet ...

Afera e patentë-shoferëve: Kundërshtohet kërkesa që t’u ndalohet zyrtarëve t'i afrohen Ministrisë së Pal Lekajt

Në gjykatën e Prishtinës u mbajt seanca dëgjimore ndaj të dyshuarve për korrupsion në skandalin e patentë-shoferëve Defrim Bajraj, Selim Rrustemi, Fatos Ferizi dhe ...