Postet nga: adem vokshi

Shtyhet seanca gjyqësore në rastin e njohur si ‘Stenta 1’

 

Agani kërkon nga Gjykata të mos e vonojnë procesin, për shkak të zgjedhjeve lokale

Ish ministri i Shëndetësisë Ferid Agani, në seancën e sotme gjyqësore ka kërkuar nga trupi gjykues që të mos prolongohet çështja gjyqësore ndaj tij, ...

Dalin para gjykatës Ferid Agani e Gani Shabani, për rastin e njohur si “Stenta1”

Në Gjykatën e Prishtinës, ka filluar seanca ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretarit të Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani, në të cilë...

Ish-zyrtari i Ministrisë së Infrastrukturës dëshmon në gjykimin e ish-kolegëve

Z.A. ish zyrtar i lartë ligjor në Ministrinë e Infrastrukturës, ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës nё rastin ndaj tё akuzuarve Xhelil Bekteshi dhe ...

Ferid Agani: Pse veç unë jam akuzuar e jo edhe ministrat para e pas meje?

Gjykimi në rastin "Stenta 1", në të cilin për keqpërdorim të detyrës zyrtare po gjykohen ish-ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretari i Ministrisë, Gani Shabani, ...

Rasti 'Stenta' dëgjohen ekspertët

Në gjykimin ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë Ferid Agani dhe ish-sekretarit të ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani në rastin e njohur si “Stentat“, në cilësi të ...

Lirohet i Kërkuari nga Turqia

Ugur Toksoy, i kërkuari nga Turqia është liruar nga masa e paraburgimit.