Postet nga: Ferid Agani

Pas gjashtë vitesh lirohen nga akuza për rastin 'Stenta' ish-ministri dhe ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë

Ish-ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretari i kësaj ministrie Gani Shabani janë liruar në mungesë të provave, gjashtë vjet pasi ishin akuzuar për korrupsion.

Shpallen të pafajshëm Ferid Agani dhe Gani Shabani

Gjykata Themelore në Prishtinë, sot i ka shpallur të pafajshëm ish-ministrin e Shëndetësisë Ferid Agani dhe ish-sekretarin e përgjithshëm të Ministrisë së Shëndetësisë, ...

Shtyhet seanca gjyqësore në rastin e njohur si ‘Stenta 1’

 

Agani kërkon nga Gjykata të mos e vonojnë procesin, për shkak të zgjedhjeve lokale

Ish ministri i Shëndetësisë Ferid Agani, në seancën e sotme gjyqësore ka kërkuar nga trupi gjykues që të mos prolongohet çështja gjyqësore ndaj tij, ...

Dalin para gjykatës Ferid Agani e Gani Shabani, për rastin e njohur si “Stenta1”

Në Gjykatën e Prishtinës, ka filluar seanca ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretarit të Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani, në të cilë...

Ndalohet publikimi i deklaratave të dëshmitarëve në rastin ‘Stenta 1’

 

Mungon prokurorja, dështon seanca për rastin ‘Stenta 1’

Sot ishte paraparë të mbahej seancë në rastin ku po akuzohen ish-ministri i Shëndetësisë Ferid Agani dhe ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani.

Kthehet në rigjykim rasti i ish-ministrit Ferid Agani për stentat

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin “Stenta 1”, ndaj ish-ministrit Ferid Agani dhe Gani Shabanit.