Postet nga: Kujtim Krasniqi

Dënohen me burg të akuzuarit për kontrabandim të kosovarëve drejt Europës

Gjykata e Prishtinës i ka shpallur fajtorë për kontrabandim me emigrantë në bashkëkryerje Sylë Krasniqin, Asllan Kuqin, Bekim Karaxhën dhe Rexhë Kolgecin, ndërsa ka liruar ...

Gjykimi i ish-drejtorit të NLB Bankës për përvetësimin e mbi 305 mijë eurove, dëshmon eksperti financiar

Eksperti financiar, Xhevdet Krasniqi, ka dëshmuar sot në gjykimin e drejtorit të NLB Bankës, Ismail Rudari, i cili po akuzohet se ka përvetësuar 305 mijë e 420 euro ...

Dënohen të akuzuarit se kontrabanduan kosovarët nëpër Europë

Shani Sahitaj, Bejtullah Bytyqi, Sefedin Bezeraj, Lulzim Bajrami, Bashkim Vladi, Premton Harxhi, Musaj Krasniqi dhe Emrush Gashi janë dënuar sot nga gjykata për kontrabandim me migrantë.

Gjykimi për kontrabandim me emigrantë, të akuzuarit e pranojnë fajësinë

Tetë të akuzuarit për kontrabandim me migrantë: Shani Sahitaj, Bejtullah Bytyqi, Sefedin Bezeraj, Lulëzim Bajrami, Bashkim Vladi, Premton Harxhi, Musaj Krasniqi dhe Emrush Gashi, e kanë pranuar fajë...

Skandali i Odës: Avokatëve iu mbyllën dyert dështon seanca e Veteranëve

Vendimi i Odës së Avokatëve të Kosovës që ti kërkoj gjykatës së Prishtinës që mos t'u lejohet hyrja në gjykime asnjë avokati i cili ...

Shtyhet gjykimi i të akuzuarve për kontrabandë të Kallashëve nga Kosova drejt Europës dhe ShBA-së

Gjykimi i Miftar Dobrajt, Daniell Prenrecajt dhe Artan Kelmendit, të akuzuar për trafikimin të Kallashnikovëve nga Kosova në Europë dhe Amerikë, është shtyrë për në muajin janar.

Dëshmi se si jepeshin lejet false për bartjen e armëve 24 orë në brez

Mensur Hoti dhe Akile Krasniqi, kanë dhënë dëshmitë e tyre në gjykimin ndaj të akuzuarëve për falsifikimin e lejeve të armëve, Atdhetar e Hashim Rexhepi ...

Urdhërohet arrestimi i ish-kreut të Skenderajt

Në gjykimin e 12 të akuzuarve për rastin “Veteranët” ka munguar ish-kryetari i Komunës së Skenderajt, S.L. dhe dëshmitari S.B., të cilët ishin paraparë ...