Postet nga: Burim Qerkini

Faik Grainca lirohet nga akuza për keqpërdorim të detyrës

Faik Grainca, ish- Drejtor i Urbanizmit dhe Planifikimit Mjedisor në Ferizaj, është liruar nga akuza e cila atë e ngarkonte me veprën penale të keqpërdorimit të detyrës ...

Trajneri i Ferizajt thotë se e merituan fitoren ndaj Ballkanit

Trajneri i Ferizajt, Burim Qerkini nuk është ndarë i kënaqur me barazimin ndaj Ballkanit.

Shtyhet seanca për policët e Leposaviçit, kërkojnë shkresat në gjuhën e tyre

Tre zyrtarë policorë të stacionit të Leposaviçit ishte e paraparë që sot të ballafaqoheshin me akuzat për krim të organizuar në Gjykatën e Prishtinës.

I dëmtuari e pyet Faik Graincën: A i ke thënë vëllait tim 'ju jeni familje primitive'

Ish-drejtori i Urbanizmit në Ferizaj Faik Grainca dha mbrojtjen e tij të enjten dhe të premten në Gjykatën e Ferizajt.

Gjykimi për fajde, dëshmitari: Nga i akuzuari kam marrë hua por pa interes

Në gjykimin për fajde ndaj të pandehurit Xheladin Halimi në Gjykatën e Ferizajt ka dëshmuar Blerim Hashani.

Dy dëshmitarë të rinj dëshmuan në gjykimin e ish-drejtorit të Komunës së Ferizajt

Dy dëshmitarë janë dëgjuar sot në gjykimin e ish-drejtorit të Urbanizmit dhe Mjedisit të Komunës së Ferizajt, Faik Graincës, për keqpërdorim të detyrës ...

Mbrojtja propozon ekspertizë të psikologut për të akuzuarit për grabitje në pompën e derivateve

Avokatët Admir Salihu, Xhemajl Ahmeti dhe Xhavit Topalli, të cilët mbrojnë të akuzuarit për grabitje G.D., R.H. dhe Ç.D., kanë kërkuar sot në Gjykata ...