Postet nga: Kryesia e Kuvendit

Haradinaj përshëndet vendimin për shpërndarjen e Kuvendit

Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se vendimi i Kryesisë së Kuvendit për të mbajtur seancë me 22 gusht 2019, për shpërbërjen ...

Sot caktimi i seancës për shpërndarjen e Kuvendit

Sot në orë 11  pritet të mblidhet kryesia e Kuvendit me kryetarët e grupeve parlamentare për të caktuar seancën për shpërbërje të Kuvendit.

Haradinaj ia dorëzon zyrtarisht letrën e dorëheqjes Kuvendit

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, sot zyrtarisht ka dorëzuar në Kuvend  letrën e dorëheqjes së tij.

Ambasada e Zvicrës kërkon zgjatjen e mandatit të Komisionit Hetimor Parlamentar për gylenistët

Ambasada e Zvicrës në Kosovë në 1 vjetorin e depërtimit të gjashtë shtetasve turq ka shprehur shqetësimin e saj për mos përfundimin e punës së ...

Kuvendi javën e ardhshme me dy seanca të jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës pritet t`i mbajë dy seanca të jashtëzakonshme në javën e ardhme. Kjo pasi që kërkesa e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ajo ...

Kërkesa për seancë të jashtëzakonshme, Kryesia e Kuvendit mblidhet në ora 11:00

Zyra për Media e Kuvendit të Kosovës ka njoftuar se Kryesia e Kuvendit sot do të mbajë mbledhje me kryetarët e grupeve parlamentare.

Kuvendit sot seancë të jashtëzakonshme për abuzimin e seksual të nxënëses nga Drenasi

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka caktuar seancë të jashtëzakonshme për sot në orën 12:00.

Kërkesa për seancë të jashtëzakonshme për rastin e të miturës nga Drenasi mbledh Kryesinë e Kuvendit

Sot do të mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit me kryetarët e grupeve parlamentare.