Postet nga: adnan rrustemi

Ndryshimi i Kodit të procedurës penale që lehtëson gjykimin në mungesë për krime lufte, kaloi në Komisioni për Legjislacion

Komisioni për Legjislacion ka shqyrtuar dhe e ka miratuar me 10 vota për kërkesën e Ministrisë së Drejtësisë për shqyrtim me urgjencë të Projektligjit pë...

Propozimi i Rrustemit për Projektligjin për Zgjedhje

Kryetari i Komisionit për Legjislacion, deputeti Adnan Rrustemi në fillim të seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës ka paraqitur propozimin e Komisionit para Kuvendit të ...

Nisma akuzon anëtarët e LVV-së për ndërhyrje në procesin e rinumërimit

Nisma Socialdemokrate ka akuzuar anëtarët e LVV-së në KQZ se po i bëjnë presion vëzhguesve të Nismës duke ndërhyrë dhe duke kapur fletëvotimet.

Kandidatë të VV-së ankohen në Supreme ndaj vendimit të PZAP-së për votat nga Serbia

Anëtari i Komisionit Qendror Zgjedhor nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Adnan Rrustemi ka thënë se kjo parti ka ushtruar ankesë në Gjykatën Supreme të ...

Vetëvendosje: Rezultatet përfundimtare mund të shpallen në fund të kësaj jave

Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit mund të shpallen në fund të kësaj jave.

VV: Thaçi po e Mban Peng Funksionalizimin e KQZ-së

Përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje kanë kritikuar Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi për zvarritjen e procesit të emërimit të përfaqësuesve politikë ...

VV: Pjesëmarrja në Zgjedhje, Shifër Rekorde

Kryetari i Komisionit Zgjedhor në Lëvizjen Vetëvendosje, Adnan Rrushtemi, foli për një “pjesëmarrje rekord” të votuesve në zgjedhjet e djeshme për kryetar të partisë.