Postet nga: konferenca e rektorëve

KShC diskutoi letrën e Konferencës së Rektorëve, nuk pajtohen me kërkesat e tyre

Këshilli Shtetëror i Cilësisë, ka mbajtur sot një mbledhje urgjente që ta trajtojë letrën e Konferencës së Rektorëve të Universiteteve Publike, të cilët ...

Konferenca e Rektorëve kërkon që të shtyhen afatet e kritereve shtesë për akreditim të programeve

Konferenca e Rektorëve të Universiteteve Publike përmes një letre drejtuar Këshillit Shtetëror të Cilësisë ka reaguar ndaj kritereve shtesë të vendosura për akreditim të ...

'Mbajtja peng' e programeve akademike, Konferenca e rektorëve i shkruan letër KShC-së

Rektorët e 6 universiteteve publike dhe sekretari i Universitetit të Prizrenit, Burim Berisha, kanë kërkuar nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë që sa më shpejt të trajtojë ...

Rektorët i reagojnë Bytyqit për emërimet e Këshillave Drejtuese

Rektorët e Universiteteve Publike të Kosovës, pas një takimi të mbajtur sot, kanë reaguar në lidhje me shkarkimet dhe emërimet e anëtarëve të Këshillave ...

‘Zëri Studentor’ dorëzon kallëzim penal kundër organizatorëve të grevës në universitete

Organizata studentore nga Peja ‘Zëri Studentor’ sot ka dorëzuar kallëzim penal në Këshillin Prokurorial të Kosovës kundër organizatorëve të grevave në universitetet publike ...

Koliqi: Kërkesat e rektorëve janë jashtë kompetencës së tyre

Në konferencën e rektorëve të 6 universiteteve publike sot u mor vendim që nga dita e nesërme universitetet publike të hyjnë në grevë dhe të protestojnë deri në ...

Edhe universitetet nga nesër në grevë, rektorët kërkojnë shkarkimin e ministrit Bytyqi

Rektorët e 6 universiteteve publike të Kosovës kanë njoftuar se që nga nesër të gjitha universitetet do të jenë në grevë të përgjithshme.

Rektorët Reagojnë për Përjashtimin e Agjencisë së Akreditimit

Konferenca e Rektorëve, organ që tubon drejtuesit e universiteteve publike në Kosovë, shprehur keqardhje për përjashtimin e Agjencisë së Akreditimit të Kosovës nga Regjistri Europian pë...