Postet nga: Bajram Kosumi

Një katarsis për ne!

Dje dhe sot e lexova librin Qark i (pa)mbyllur burgjesh (2019) të Enver Dugollit. Zakonisht nuk ngutem të lexoj libra që sapo dalin nga shtypi, i nxitur nga përvoja ...

Rektori i Universitetit të Gjilanit me banesë të re

Rektori i Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, Bajram Kosumi, gjatë vitit 2020 ka blerë një banesë për fëmijët e tij.

Ribotohet libri për letërsinë nga burgu

I ribotuar nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, libri “Letërsia nga burgu” i Bajram Kosumit, sjell të rikompletuar zhvillimin e letë...

Ribotimi i librit për letërsinë nga burgu

I ribotuar nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, libri “Letërsia nga burgu” i Bajram Kosumit, sjellë të rikompletuar zhvillimin e letë...

Pasuria e rektorit të Universitetit të Gjilanit, Bajram Kosumi

Rektori i Universitetit të Gjilanit, njëherazi edhe ligjërues në Universitetin e Prishtinës ka deklaruar se ka 38 mijë euro para të gatshme në institucionet financiare, ndërsa  14 mijë ...

Bajram Kosumi zgjedhet kryesues i Konferencës së Rektorëve

Rektori i Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, Bajram Kosumi është zgjedhur si kryesues i Konferencës së Rektorëve.

Bajram Kosumi rizgjidhet rektor i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan

Këshilli Drejtues i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, i përbërë prej shtatë anëtarësh, sot ka votuar në mënyrë unanime për rizgjedhjen e rektorit ...

Rektori Kosumi mbjell një ulli në oborrin e Universitetit të Podgoricës

Rektori i Universitetit të Gjilanit, Bajram Kosumi ka mbjellë një fidan ulliri në oborrin e Universitetit të Podgoricës, në Mal të Zi.