Postet nga: Këshilli Shtetëror i Cilësisë

Fakultetit të Edukimit të UP-së i akreditohet programi i përbashkët me universitetet e Talinit, Varshavës e Lubjanës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e ka konfirmuar se programi “Master për Inovacion dhe Cilësi në Edukim” i Fakultetit të Edukimit është akredituar nga Agjencia e Kosovë...

Programet e studimit të Fakultetit të Edukimit të UP-së që pritet të rishikohen për akreditim

Për tri programe të studimit të Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës nuk u vendos nëse do të akreditohen në mbledhjen e Këshillit Shtetëror ...

Katër programe të Fakultetit të Bujqësisë të UP-së nuk u akredituan nga KSHC

Katër programe studimi të Fakultetit të Bujqësisë të Universitetit të Prishtinës nuk janë akredituar për shkak të infrastrukturës që ka ky Fakultet.

Programet e studimit të Kolegjit ‘Universum’ dhe Kolegjit UBT që u akredituan nga KSHC

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KSHC) në mbledhjen e sotme, 20.05.2024, përveç akreditimit të disa programeve të studimit të universiteteve publike në Kosovë, ka vendosur edhe për ...

Programet e studimit të universiteteve publike që u akredituan nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë

Në mbledhjen e mbajtur sot, më 20.05.2024, Këshilli  Shtetëror i Cilësisë (KSHC) ka akredituar disa programe studimi të universiteteve publike në Kosovë e disa nuk i ka akredituar.

Kuvendi i Kosovës i votoi anëtarët vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës të datës 14.02.2024 është votuar emërimi i tre anëtarëve vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ...

Kontestohet kandidimi i dy personave për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Kandidimi i Driton Velës dhe i Mirlinda Batallit për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KSHC) u kontestua sot në mbledhjen që mbajti komisioni ...

Kuvendi ratifikon anëtarin ndërkombëtar të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Me 71 vota për, Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar anëtarin ndërkombëtar të Këshillit Shtetëror të Cilësisë në Agjencinë Kosovare të Akredimit, Jaakko Kauko.