Postet nga: koncerti

'Shota' mbajti koncert festiv për 13-vjetorin e Pavarësisë

Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve "Shota" ka mbajtur sonte koncert festiv me rastin e shënimit të 13-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Filharmonia mban koncert festiv për 13-të vjetorin e pavarësisë

Filharmonia  e Kosovës mban nesër në Prishtinë koncert festiv me rastin e 13-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Filharmonia e Kosovës mban koncertin e fundvitit 

Filharmonia e Kosovës ka mbajtur sot në mbrëmje koncertin përmbyllës për këtë viti, kushtuar Ditës së Krishtlindjes.  

Koncerti i Filharmonisë së Kosovës në kujtim të Nexhmije Pagarushën mbahet në Shkup

Filharmonia e Kosovës do të mbajë në Shkup të Maqedonisë së Veriut koncertin kushtuar Nexhmije Pagarushës, “Në kujtim të Nexhit”.

‘Shota’ mban koncert për Festën e Flamurit 

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve, “Shota” ka mbajtur sot një koncert festiv për shënimin e Festës së Flamurit, 28 Nëntorit, por edhe pë...

Ministria e Shëndetësisë ia anuloi koncertin Drejtorisë së Kulturës në Rahovec

Ministria e Shëndetësisë për shkak të gjendjes së krijuar të pandemisë COVID-19,  i ka anuluar koncertin Drejtorisë së Kulturës së Komunës së Rahovecit.

Filharmonia sot me koncert në Kishën ‘Shën Ndou’

Kori i Filharmonisë së Kosovës mban sonte koncert në Kishën e “Shën Ndout” në Prishtinë.

Ramë Lahaj performon sot në Sheshin ‘Skënderbeu’

Koncerti ‘Ramë Lahaj & friends” mbahet sot më mbrëmje duke filluar nga ora 20:30 në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.