Pamje nga koncerti festiv i AKKV ‘Shota’. Foto:Isa Vatovci/Kallxo.com

'Shota' mbajti koncert festiv për 13-vjetorin e Pavarësisë

Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve “Shota” ka mbajtur sonte koncert festiv me rastin e shënimit të 13-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Koncerti është mbajtur në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Gjatë këtij koncerti ansambli ka interpretuar vallet dhe këngët më të mira nga repertori i tij.

Koncerti është hapur me intonimin e himnit të Kosovës dhe një melodi instrumentale nga Gent Hoxha.

Më pas janë interpretuar këngë dhe valle kushtuar lirisë e dëshmorëve.

Pamje nga koncerti festiv i AKKV ‘Shota’. Foto:Isa Vatovci/Kallxo.com
Pamje nga koncerti festiv i AKKV ‘Shota’. Foto:Isa Vatovci/Kallxo.com
Pamje nga koncerti festiv i AKKV ‘Shota’. Foto:Isa Vatovci/Kallxo.com
Pamje nga koncerti festiv i AKKV ‘Shota’. Foto:Isa Vatovci/Kallxo.com