Postet nga: koncerti

Opera e Kosovës mban sot koncert në Gjakovë

Opera e Kosovës do të mbajë sonte një koncert operistik në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” në Gjakovë.

Seminari i shqipes, interpretohet vepra e kompozitorit Valton Beqiri

Një koncert i vogël është mbajtur sot në Bibliotekën Universitare në kuadër të Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare.

RLIOF 2023

Sonte mbahet gala koncerti 'Rame Lahaj & Friends'

Gala koncerti “'Rame Lahaj & Friends” do të mbahet sot në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë duke filluar nga ora  20:30.

Filharmonia mban koncert në Gjakovë

Filharmonia e Kosovës do të mbajë të premten një koncert në Gjakovë.

Të premten shënohet 100-vjetori i lindjes së kompozitorit Rexho Mulliqi

Filharmonia e Kosovës do të shënojë 100-vjetorin e lindjes së kompozitorit Rexho Mulliqi (1923-1982).

Filharmonia e Kosovës mban të enjten koncert në Obiliq

Orkestra Frymore e Filharmonisë se Kosovës, do të mbajë të enjten, më 10 nëntor një koncert në Obiliq.

Elbenita Kajtazi mban koncert në Tiranë

Sopranoja Elbenita Kajtazi do të mbajë të enjten një koncert në Tiranë

Filharmonia e Kosovës mban koncert në Turqi

Orkestra e Filharmonisë së Kosovës do të mbajë një koncerte në Turqi.