Postet nga: Komunat veriore

KQZ pranon kërkesa për shkarkimin e kryetarëve shqiptarë në veri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka marrë kërkesa për shkarkimin e kryetarëve të etnisë shqiptare në komunat veriore që janë të banuara me shumicë serbe.

Konvertimi i targave në veri, arrin në mbi 2 mijë regjistrimi i automjeteve me ‘RKS’

Gjatë ditës së sotme ka arritur në mbi 2 mijë numri i automjeteve të regjistruara me ‘RKS’, nga targa ilegale sa kanë qenë duke funksionuar deri më tash.

1,140 qytetarë serbë të Kosovës konvertuan targat ilegale në RKS

Nga 28 tetori kur Qeveria e Kosovës mori vendimin për zgjatjen e afatit për regjistrimin e automjeteve nga targat ilegale serbe në ato të Republikës së Kosovë...

Sot nisë zvogëlimi i prezencës së pjesëtarëve policor në veri

Sot do të nis zvogëlimi i pjesëtareve të policisë së Kosovës në dhe përreth objekteve komunale në 4 komunat verore.

Spanca: ZKA nuk pati mundësi të auditojë komunat veriore për vitin 2022, auditoi për herë të parë KEK-un

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca ka njoftuar se për vitin 2022 nuk kanë mundur të bëjnë auditimin në 4 komunatme shumicë serbe në veri të vendit, përderisa ka ...

MAPL tregon se a do të paguhen kryetarët e PDK-së të cilët nuk po shkojnë në objektet komunale të Zubin Potokut dhe Zveçanit

Zëdhënësi i Ministrisë dhe Pushtetit dhe Administrimit Lokal, Arianit Abazi, ka deklaruar se kryetarët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) që nuk shkojnë në objektet ...

Presidentja Vjosa Osmani flet për mundësinë e shpalljes së zgjedhjeve të reja në veri

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është deklaruar për mundësinë e shpalljes së zgjedhjeve të reja në katër komunat në veri të Kosovës.

Kurti për kryetarët e PDK-së në komunat në veri: Nuk mundemi të krijojmë struktura paralele jashtë objekteve zyrtare

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka komentuar edhe faktin që dy kryetarët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ilir Peci i Zveçanit dhe Izmir Zeqiri i Zubin ...