Postet nga: asociacioni i komunave të Kosovës

Asociacioni i Komunave të Kosovës i ankohet Kurtit për bllokimin e investimeve kapitale në OSHP

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë ditës së sotme ka mbajtur një takim me kryetarët e komunave me qëllim të koordinimit ndërinstitucional mes qeverisë dhe ...

AKK i reagon Kurtit: E ke obligim moral dhe institucional të kërkosh falje

Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës kanë reaguar pas deklaratës së kryeministrit të vendit, Albin Kurti, i cili akuzoi kryetarët e komunave për politikë anti-shtetë...

Asociaconi i Komunave: Listat e kërkuara prej Thesarit do të dërgohen brenda afatit

Udhëheqësit e Asociacionit të Komunave të Kosovës janë takuar sot me presidenten e vendit, Vjosa Osmani.

Komunat me afat për Qeverinë, kërkohet ekzekutimi i pagave deri më 5 shtator

Komunat e Kosovës kanë kërkuar nga Qeveria e Kosovës që deri më 5 shtator të bëjë ekzekutimin e pagave për shërbyesit civilë sepse në të ...

Shpejtim Bulliqi nuk merr pjesë në takimin e Asociacionit të Komunave të Kosovës

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi nuk do të marrë pjesë në takimin me Asociacionin e Komunave të Kosovës për të cilin u njoftua se ...

Asociacioni i Komunave mblidhet pas ndaljes së pagave për sektorin publik

Asociacioni i Komunave të Kosovës do të mblidhet në takim me kryetarë të komunave sot në orën 15:00.

Asociacioni i Komunave: MAPL-ja ka ndërhyrë në kompetencën e Komunës së Prishtinës në lidhje me ‘Sunny Hill’

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) ka konsideruar se Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), ka ndërhyrë në kompetencat dhe në autonominë lokale të Komunës së ...

U pyet për Asociacionin e komunave serbe, Kurti thotë se 'Po më del boll Asociacioni i Komunave të Kosovës’

Kryeministri Albin Kurti ka mohuar se ekziston ndonjë propozim ose plan për zbatimin e marrëveshjes për Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe.