Postet nga: Komuna e Skenderajt

Komuna e Skenderajt fillon ndërtimin e një poligoni multifunksional sportiv

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se kanë filluar punimet për ndërtimin e një poligoni multifunksional, në të cilin përveç një hapësire sportive, ata paralajmërojnë edhe ...

Hapet panairi i mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe artizanaleve në Skenderaj

Sot është hapur panairi i mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe artizanaleve në qytetin e Skenderajt.

Skenderaj, Inspeksioni has në produkte pa afat në një market

Komuna e Skenderajt ka bërë të ditur se inspektorët gjatë kontrolleve që kanë bërë nëpër markete të ndryshme në fshatin Polac ka hasur në produkte ...

Fillon projekti i vizitave mjekësore për qytetarët në Skenderaj

Komuna e Skenderajt dhe organizata "Human Care" kanë filluar projektin për vizita mjekësore specialistike për qytetarët.

Shtyhet gjykimi për korrupsion ndaj ish-drejtorit dhe zyrtares së Urbanizmit në Skenderaj

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Hasan Shala dhe Sanije Ahmeti është shtyrë për më 16 tetor.

Ka filluar ndërtimi i stadiumit në Runik

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se kanë filluar punët për ndërtimin e stadiumit në fshatin Runik.

Asamblistit të PDK-së në Skenderaj i 'trashet kuleta'

Jetullah Geci, asamblist i Komunës së Skenderajt nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovë (PDK) ka deklaruar pasuri pothuajse të njëjtë sikurse vitin paraprak në Agjencinë Kundë...

Makinat luksoze të Bekim Jasharit

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka deklaruar së ka më shumë para të gatshme këtë vit sesa ai paraprak.