Postet nga: Drejtoria e Inspekcionit

Inspeksioni i Prishtinës liron hapësirat e uzurpuara dhe shitësit ilegalë te stacioni i trenit

Kryetari Përparim Rama bashkë me drejtorinë e Inspeksionit dhe atë të Parqeve, ishin të pranishëm gjatë aksionit për largimin e shitësve ilegale si dhe ndërtimeve ...

Drejtoria e Inspekcionit në Prishtinë aksion kundër taksive ilegal - FOTO

Drejtoria e Inspekcionit në Prishtinë nën asistimin edhe të Policisë së Kosovës, është duke zhvilluar një aksion kundër taksive ilegal në pika të ndryshme të kryeqytetit.

Shitën produktin më shtrenjtë se çmimi i raftit, gjobiten dy biznese në Skenderaj

Drejtoria e Inspekcionit e Komunës së Skenderajt u ka shqiptuar gjobë dy bizneseve, njëra është dënuar me 600 euro, kurse tjetra me 500 euro, pasi është konstatuar se kanë ...

Prishtinë, Inspekcioni i komunës rrënon një objekt pa leje brenda Tregut me shumicë - FOTO

Drejtoria e Inspekcionit në kryeqytet të hënën ka rrënuar një objekt afarist të ndërtuar pa leje në pronë shoqërore brenda Tregut me shumicë.

Pompa jofunksionale në fshatin Mramor përbënë rrezikshmëri të lartë, dyshohet për mbetje derivatesh në rezervuarë

Pompa jofunksionale në fshatin Mramor të Prishtinës, sipas komunës, përbënë rrezik të lartë për ambientin.

Dënohet me 500 euro punëtori që hodhi material ndërtimor nga ndërtesa

Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Prishtinës ka dënuar me 500 gjobë një punëtor i cili ka hedhur material ndërtimor nga lartësia e një ndë...

Kallëzimi penal i LVV-së, reagon Drejtoria e Inspeksionit

Drejtoria e Inspeksionit në Komunën e Prishtinës, ka reguar pasi ndaj tyre u dorëzua kallëzim penal nga asamblistët komunal të Lëvizjes Vetëvendosje që ...

LVV ushtron kallëzim penal ndaj Drejtorisë së Inspekcionit të Prishtinës

Këshilltarët e Kuvendit Komunal të Prishtinës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Gëzim Sveçla dhe Arianit Beqiri, kanë dorëzuar kallëzim penal ...