Postet nga: komuna e shtimes

Nxënësit në Shtime shfrytëzojnë objektin  e ri të shkollës

Në janar të vitit 2021 nxënësit e shkollës fillore të mesme të ulët “Idriz Ajeti” në Pjetërshticë të Shtimes kanë filluar mësimin në objektin e ...

Kuvendi Komunal Shtime

Kuvendi Komunal i Shtimes heq nga diskutimi çështjen e pronave të paluajtshme të Komunës

Në mbledhjen e dytë të Kuvendit Komunal të Shtimes është votuar që të largohen nga rendi i ditës gjashtë pikat që kanë të bëjnë me pronat e paluajtshme ...

Vërshimet në Shtime, situata është emergjente - FOTO

Për shkak të situatës së krijuar nga vërshimet dhe përmbytjet në komunën e Shtimes, kryetari i Komunës, Naim Ismajli ka ngritur Nivelin e Parë ...

Rruga e çarë dhe me gropa në Muzeqinë të Shtimes

Rruga "Ibrahim Shahini" në Muzeqinë të Shtimes është në gjendje të rëndë si shkak i dëmtimit.

Problemet e Shtimes në mandatin e tretë të Naim Ismajlit

Një komunë me 27 mijë e 324 banorë tash e 13 vite udhëhiqet nga një kryetar. Naim Ismajli nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës arriti që të udhëhiqte ...

Kryetari i Shtimes flet për gurthyesit në fshatin Reçak

Kryetari i Komunës së Shtimes në emisionin ‘Jeta në Komunë’ ka dhënë sqarime për gurthyesit të cilët operojnë në fshatin Carralevë dhe në fshatin Reçak.

Asamblisti i LVV-së flet për dhjetëra tenderët që fitoi nipi i tij në Komunën e Shtimes

54 tenderë i janë dhënë për një periudhë katërvjeçare nga Komuna eë Shtimes kompanisë "Ardhmëria", e cila është në emër të Dashnim Jasharit nga Shtimja.

Si e komenton Naim Ismajli faktin që Komuna e Shtimes ia dha 54 tenderë një kompanie të vetme?

Komuna e Shtimes vetëm në vitin 2020 i ka dhënë kompanisë ‘Ardhmëria’, pronë e Dashnim Jasharit, 10 tenderë, katër prej të cilëve janë për punë shtesë. ...