Postet nga: kompania 'Bageri'

Kontrata për shokun e Hysen Durmishit: OSHP e dënon zyrtarin e prokurimit të ministrisë

Për shkak të parregullsive të konstatuara, Organi Shqyrtues i Prokurimit ka vendosur t’i tërheqë licencën zyrtarit të prokurimit publik në njërin prej tenderëve më ...

Komuna e Shtimes eliminon 8 kompani nga gara për tenderin për asfaltim

Komuna e Shtimes i ka eliminuar nga gara 8 kompani dhe ia ka dhënë kontratën kompanisë së vetme të përgjegjshme që kishte mbetur në garë në një tender ...

Dyshimet për tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë

Ministria e Infrastrukturës ka nënshkruar kontratat për tenderin për rrugën Prishtinë – Podujevë, duke pasur ankesë aktive në Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), institucion i cili ...

Çka thotë Hysen Durmishi për tenderin e Ministrisë së Infrastrukturës që e fitoi kompania e shokut të tij?

Hysen Durmishi, zëvendësministër i Infrastrukturës, e ka mohuar se ka pasur ndikim që LOT-in 2 të tenderit për rrugën Prishtinë-Podujevë ta fitojë kompania e ...

Durmishi i bindur se tenderi nuk ka shkelje ligjore, OSHP-ja e konfirmon se është duke trajtuar ankesën

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, është shprehur i bindur se në tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë nuk ka shkelje ligjore.

Kompania ‘Bageri’ tregon se a kanë paguar ndonjëherë Durmishin për ‘këshillat’

Kompania private ‘Bageri’ është deklaruar në lidhje me miqësinë dhe ‘këshillat’ e zëvendësministrit të Infrastrukturës, Hysen Durmishit.