Postet nga: komisioni për legjislacion

Tahiri: Do të punësohen 120 gardianë të rinj

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe Nehat Thaçi, drejtor i përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, kanë raportuar në Komisionin për Legjislacion, Mandate, ...

Apostolova kërkon nga Kuvendi miratimin e katër ligjeve që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit

Përfaqësuesja e lartë e BE-së në Kosovë, Natalya Apostolova në një takim që ka zhvilluar me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli dhe Komisionin për ...

Veseli: Do të përmbushim çdo kriter që ka të bëjë me agjendën e reformave evropiane

 

KGjK: Projektligji për pagat dhe zyrtarët publikë shkel Kushtetutën

Në Komisioni për Legjislacion dhe Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsion u shqyrtua kërkesa e Këshillit Gjyqësor të Kosovë...

Komisioni parlamentar kërkon shpjegime nga KGjK për shtyrjet e seancave gjyqësore

Në mbledhjen e Komisionit për Legjislacion dhe Mandate, ku është diskutuar kërkesa për Projektligjin për paga dhe zyrtarët publikë, anëtari i këtij Komisioni, ...

Projektligji që prek të drejtat e grave në pronë kalon pengesën e fundit në Komision

Kur kanë kaluar më shumë se dy vjet nga koha kur ishte sponsorizuar njëri nga projektligjet bazike që prek të drejtat e grave në pronë po shkon drejt finalizimit.

Shtyhet mbledhja e Komisionit për Legjislacion, mungojnë deputetët

Edhe pse ishin paraparë hiç më pak se 12 pika të rendit të ditës, mospjesëmarrja e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion të Kuvendit të Kosovës, ...

Ligji për trashëgiminë, jo-kontestimoren, për Gjykatat sot në Komision

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit të martën do të mbajë mbledhje.