Postet nga: Gylenistet

Ish-shefi i AKI-së, kërkon hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj tij

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur gjykimi kundër Driton Gashi ish-shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Valon Krasniqi zyrtar në Ministrinë e Punëve të Brendshme ...

Nis seanca ndaj personave që dyshohet se kishin dorë në deportimin e shtetasve turq

Ka filluar shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarve Driton Gashi, Valon Krasniqi dhe Rrahman Sylejmani, të cilët prokuroria i akuzon për deportimin e kundërligjshëm të gjashtë ...

Ministria e Brendshme shkeli ligjin për të dëbuar ‘Gulenistin’ turk Selami Simsek

Gjykata e Apelit Adminsitrativ konkludon se procedura për shqyrtimin e kërkesës për azil të Selami Simsek e kryer nga ana e Drejtorisë së Azilit dhe Shtetë...

Ish-shefi i AKI-së i akuzuar në rastin ‘Gylenistët’ deklarohet rreth fajësisë në Gjykatë - FOTO

Në seancën e parë ndaj tyre, të akuzuarit, Driton Gashi, Valon Krasniqi dhe Rrahman Sylejmani janë deklaruar para gjykatës rreth fajësisë.

Mali i Zi e rishqyrton ekstradimin e ‘gylenistit’ në Turqi

Një gjykate malazeze i është thënë që ta rishqyrtojë vendimin e saj për të lejuar ekstradimin në Turqi të një përkrahësi të klerikut të mërguar ...

IPK reagon pasi Sindikata e Policisë mbrojti policët e përfshirë në skandalin e "gylenistëve"

Inspektorati Policor i Kosovës ka reaguar pas pretendimeve të Sindikatës së Policisë së Kosovës se 22 zyrtarëve të përfshirë në rastin e njohur si “Gylenistët”, ...

Sindikata e Policisë e shqetësuar për kallëzimin penal ndaj policëve në rastin e 'gylenistëve'

Sindikata e Policia së Kosovës ka reaguar në lidhje me ngritjen e kallëzimeve penale ndaj 22 zyrtarëve policorë për rastin e njohur si “Gylenistët”.

Rrahman Sylejmani flet për kallëzimin penal për skandalin e deportimit të turqve

KALLXO.com raportoi sot se Inspektorati Policor i Kosovës ka parashtruar kallëzim penal ndaj 22 zyrtarëve të Policisë së Kosovës në lidhje me dëbimin e gjashtë ...