Postet nga: Komisioni për ekonomi

Greva në 'Trepçë', Lekaj - Rizvanollit: Me qenë në pozitën tënde, unë kisha kajtë sot

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Pal Lekaj ka kritikuar fort ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli.

'Thirrjani policinë, le të del jashtë' - Përplasje e ashpër në Kuvend për grevën e minatorëve

Janë përplasur në mes vete deputetët e opozitës me përfaqësuesin e Ministrisë së Ekonomisë, Valon Prebreza, në mbledhjen e Komisionit për Ekonomi në të ...

VIDEO - Rrëfimi nën lot i minatorit të ‘Trepçës’ para deputetëve

Minatori i ‘Trepçës’, Sami Peci, duke folur para deputetëve të Komisionit për Ekonomi, i emocionuar ka kërkuar ndihmë nga deputetët e Kuvendit të Kosovës, ...

Rizvanolli nuk raporton në Komisionin për Ekonomi për ‘Trepçën’, opozita e kritikon

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, nuk ka qenë prezente në Komisionin për Ekonomi, për të raportuar për grevën e minatorëve të Trepçës, tash e ...

Komisioni për Ekonomi i rekomandon Kuvendit shkarkimin e Bordit të Komisionit për Miniera dhe Minerale

Me 6 vota për, Komisioni për Ekonomi i ka rekomanduar Kuvendit të Kosovës shkarkimin e Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM).

Shala i PDK-së kërkon që të tërhiqet propozim-shkarkimi për Bordin e KPMM-së

Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Ferat Shala, ka kërkuar nga antarët e Komisionit që të tërheqin kërkesën për shkarkimin e Bordit të KPMM-së.

Një ditë para se të vendoset për shkarkimin e bordit, Jahir Gashi jep dorëheqje nga Bordi i KPMM-së

Një ditë para se të vendosej nga Komisioni për Ekonomi, për shkarkimin e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), anëtari i kë...

ZRrE: Është shqiptuar gjobë në vlerë 11 milionë euro ndaj KEDS-it dhe KESCO-s për moskryerje të obligimeve

Anëtarët e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) para deputetëve të Komisionit për Ekonomi kanë bërë të ditur se ZRrE ka shqiptuar ...