Postet nga: Komisioni për ekonomi

ZRrE: Vendimi për shtrenjtimin e rrymës ka qenë i drejtë

Ymer Fejzullahu, kryetar i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë i ka qëndruar mbrapa mendimit se vendimi për tarifat e reja të energjisë të miratuara në ...

Komisioni për Ekonomi dhe menaxhmenti diskutojnë gjendjen në ndërmarrjen 'NewCo Ferronikeli'

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka diskutuar me menaxhmentin e ndërmarrjes “NewCo Ferronikeli” lidhur me gjendjen në këtë ndërmarrje.

KOSTT për dy muaj pagoi 13 milionë euro për humbjet në veri, Qeveria ende pa zgjidhje

Rreth 13 milionë euro ka paguar Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike (KOSTT) për muajin janar dhe shkurt për humbjet e energjisë elektrike në katër ...

Rizvanolli: Projektet në eficiencë të energjisë prioritet për vitet e ardhshme, për energjinë në veri kërkon të diskutohet jashtë kamerave

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli  në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti raportoi për punën e ministrisë për vitin 2021, e po ashtu edhe ...

Tërhiqen emrat për kryetar dhe anëtarë të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

Qeveria e Kosovës ka kërkuar të tërheqë propozim-vendimin për t’i dërguar Kuvendit listën e emrave për kryetar, zëvendës-kryetar dhe anë...

Komisioni për Ekonomi, diskuton performancën e Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit

Komisioni për Ekonomi, Industri dhe Ndërmarrësi, ka shqyrtuar planin e Performancës për vitin 2022 të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit.

Mimoza Kusari- Lila: Është çështje javësh fillimi i pagesës së rrymës nga banorët e komunave serbe në veri

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari Lila në komisionin për Ekonomi ka deklaruar se është çështje javësh se kur do të fillojnë të paguajnë rrymën ...

Deputeti i LVV kërkon që Qeveria ta kontrollojë cilësinë e naftës

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot ka shqyrtuar raportin me amendamente për Projektligjin për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ...