Postet nga: Komisioni për ekonomi

Rizvanolli: Vitin e kaluar për herë të parë është ulur shpenzimi i energjisë elektrikë në veri të vendit

 

ZRrE do të bëjë shqyrtimin e rregullt të tarifave të energjisë në vitin 2023

Zyra e Rregullatorit të Energjisë do të bëjë shqyrtimin e rregullt të tarifave të energjisë në vitin 2023 për të vendosur në lidhje me tarifat e energjisë elektrike, në...

Deputetët rekomandojnë shkarkimin e bordit të Komisionit për Miniera dhe Minerale

Me 7 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, komisioni për Ekonomi i ka rekomanduar Kuvendit shkarkimin e bordit të Komisionit të Minierave dhe Minieraleve.

Shfuqizohet vendimi i vitit 2018, punëtorët e KEK-ut do të marrin thëngjill në formë dhurate

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, në Komisionin për Ekonomi dhe Industri ka paraqitur raportin për gjendjen me krizën energjetike dhe vendimet e marra nga ana e qeverisë.

Projektligj për kriptovaluta, Kusari-Lila: Synojmë të jemi në hap me zhvillimet aktuale

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti është duke e diskutuar nismen legjislative “Projektligji për kriptovaluta”.

Miratohet raporti vjetor i KOSTT-it për vitin 2021, sfidë energjia në veri

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti e ka miratuar raportin vjetor të Ndërmarrjes Publike të Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT për vitin 2021.

Diskutohet shkarkimi i Bordit të ZRRE-së në Komisionin për Ekonomi

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti e ka shqyrtuar mocionin e dhjetë deputetëve të Grupit parlamentar të LDK-së, për shkarkimin e Bordit të Zyrë...

Vendimi për tarifat e energjisë, Komisioni për Ekonomi në takim të mbyllur me Bordin e ZRrE-së

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti është takuar sot me Bordin e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë.