Postet nga: Bordi i KPMM-së

Qeveria miratoi listën e kandidatëve për anëtarë të bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale

Qeveria e Kosovës në një mbledhje elektronike të zhvilluar më 23.02.2024 ka miratuar listën e kandidatëve të propozuar për tre anëtarë të bordit të Komisionit të ...

Kuvendi shqyrton shkarkimin e anëtarëve të Bordit të KPMM-së, Muja tregon arsyet - VIDEO

Kuvendi i Kosovës po shqyrton kërkesën e Komisionit për Ekonomi, për shkarkimin e kryesueses dhe anëtarët e Bordit të Komisionit për Pavarur ...

Komisioni për Ekonomi i rekomandon Kuvendit shkarkimin e Bordit të Komisionit për Miniera dhe Minerale

Me 6 vota për, Komisioni për Ekonomi i ka rekomanduar Kuvendit të Kosovës shkarkimin e Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM).

Shala i PDK-së kërkon që të tërhiqet propozim-shkarkimi për Bordin e KPMM-së

Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Ferat Shala, ka kërkuar nga antarët e Komisionit që të tërheqin kërkesën për shkarkimin e Bordit të KPMM-së.

Anëtari i Bordit të KPMM-së, Gani Maliqi: Çfarë qeverisje është kjo, kur ka një deputet si Armend Muja?

Anëtari i Bordit të KPMM-së, Gani Maliqi ka pasur një mal akuzash ndaj deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Armend Muja.

Një ditë para se të vendoset për shkarkimin e bordit, Jahir Gashi jep dorëheqje nga Bordi i KPMM-së

Një ditë para se të vendosej nga Komisioni për Ekonomi, për shkarkimin e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), anëtari i kë...

Vendimmarrja për milionat e "Ferronikeli"-t nga bordi i Qeverisë Kurti - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me kryesuesen e bordit të KPMM-së, Selvete Grajqevci Pllana, e cila rrëfen për vendimmarrjen për milionat e 'Ferronikeli'-t nga ...

Deputetët rekomandojnë shkarkimin e bordit të Komisionit për Miniera dhe Minerale

Me 7 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, komisioni për Ekonomi i ka rekomanduar Kuvendit shkarkimin e bordit të Komisionit të Minierave dhe Minieraleve.