Postet nga: emërimi

Dyshimet se ministri Çeku shkeli rregulloren për punë e Këshillit Drejtues të Baletit Kombëtar kur emëroi anëtarët e rinj të këtij këshilli

Në fund të tetorit që shkoi, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku emëroi Këshillin e ri Drejtues (KD) të Baletit Kombëtar të Kosovës (...

UP hap konkurs për emërim, riemërim dhe avancim të personelit akademik

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” më 4 maj ka shpall të hapur konkursin për emërimin, riemërimin ose avancimin e personelit akademik në fakultetet e UP-së.

Qeveria britanike: Stuart Peach do të mbështesë dialogun Kosovë-Serbi

Qeveria e Britanisë së Madhe ka theksuar se i dërguari i posaçëm për Ballkanin Perëndimor Stuart Peach, i emëruar nga kryeministri Boris Johnson, do të ...

Britania e Madhe e emëron ish-oficerin e NATO-s të dërguar të posaçëm për Ballkanin Perëndimor

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson e ka emëruar Stuart Peach, të dërguar  të posaçëm për Ballkanin Perëndimor.

Emërohen anëtarët e Këshillit Kombëtar të Shkencës

Me 69 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi i Kosovës i ka emëruar anëtarët e Këshillit Kombëtar të Shkencës.

Peci: Kurti vendos për ministrin e Shëndetësisë

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, në një konferencë për media tha se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të vendos se kush do të emërohet si ...

Klemen Miklaviq propozohet nga Qeveria për anëtar të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme i ka dërguar Kuvendit të Kosovës për miratim emrin e Klemen Miklaviq, për anëtar ndërkombëtar ...

I akuzuari në rastin 'Stenta' merr drejtimin e Klinikës së Kardiologjisë në QKUK

Ushtrues i detyrës së drejtorit të Klinikës së Kardiologjisë është zgjedhur kardiologu i kësaj klinike Lulzim Kamberi.