Postet nga: Keshilli Drejtues

Rektorati

Vendimi i KD të UP-së për ish-sekretarin Esat Kelmendi, propozohet që të sistemohet në një vend tjetër të punës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", më 24 janar mori vendim që të mos i vazhdohet mandati ish-sekretarit të UP-së, Esat Kelmendi.

Shtyhet mbledhja e Këshillit Drejtues të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", sot nuk do të mbajë mbledhjen e planifikuar, ku pritej të vendosej për pozitën e Sekretarit të Universitetit ...

Pozita e Sekretarit të UP-së, Këshilli Drejtues ende pa vendimmarrje

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, as gjatë ditës së djeshme nuk i ka dhënë fund epilogut pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm.

Ish-kryesuesi i Këshillit Drejtues arrin të emërohet profesor asistent në UP

Ish-kryesuesi i Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ujkan Bajra, ka arritur të pranohet sot si profesor asistent i këtij Universiteti.

Rasti Zharku, drejt epilogut

Në shkurt të 2022 bëhen 4 vjet nga emërimi i Arben Zharku në mandatin e dytë si drejtor i Qendrës Kinematografike të Kosovës.

Arbëresha Nela - Turjaka emërohet kryesuese e Këshillit Drejtues të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e sotme e ka emëruar si kryesuese Arbëresha Nela - Turjaka dhe zëvendëskryesues Altin ...

PDK sot mbledh Këshillin drejtues të partisë, pritet zgjedhja e kryesisë së re

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) do të mbledh sot Këshillin Drejtues, për të zgjedhur Kryesinë e re të partisë.

UP-ja mbetet pa Këshill Drejtues

Këshilli Drejtues i Universitetit publik më të madh në vend “Hasan Prishtina” është jofunksional.