Postet nga: Keshilli Drejtues

(DOKUMENT) Rangimi i ulët i UP-së dhe mbyllja për stafin e ri, disa nga arsyet për inicimin e shkarkimit të rektorit

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës nesër mban mbledhje në të cilën do të vlerësojë përformancën dhe punën e rektorit, Naser Sahiti.

Fakulteti i Mjekësisë i dërgon letër Këshillit Drejtues për ndryshimin e rregullores për organizimin e ligjëratave

Suzana Manxhuka-Kërliu, Dekane e Fakultetit të Mjekësisë (FM) në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka dërguar një letër Këshillit Drejtues (KD) të Universitetit të ...

Nagavci: Lakmia individëve prodhoi koalicione dhe marrëveshje jo parimore në UP

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci në konferencë për media ka folur për zgjedhjen e Këshillit Drejtues në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Mes tensionesh, zgjidhen anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së

Me vonesa e tensione nga studentët, Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka zgjedhur sot anëtarët e Këshillit Drejtues të universitetit.

Për anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së, çështja e konkursit të Sekretarit s’është urgjente

Dy mbledhje të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nuk arritën të mbahen, pasi katër anëtarët e KD që vijnë nga UP-ja ...

MPB thotë se konkursi për Sekretar të UP-së duhet të ishte i hapur

Një konkurs i brendshëm për pozitën e sekretarit të përgjithshëm të Universitetit të Prishtinës ‘Hasan Prishtina’, do të mund të anulohet sot nga ana ...

Ndalesat e rektorit dhe dekanëve me vendimin e ri të Këshillit Drejtues të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës 'Hasan Prishtina', ka ndaluar punët sekondare edhe për menaxhmentin e UP-së, përveç personelit akademik.

Profesorëve të UP-së u ndalohet të krijojnë marrëdhënie të rregullt të punës në institucione tjera

Personeli akademik i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, tani e tutje nuk do të ketë të drejtë të krijojë marrëdhënie tjetër të rregullt të punës, ...