Postet nga: karaçevë

Arrestohen edhe dy të dyshuar për kazinotë në Karaçevë

Policia e Kosovës njofton se janë arrestuar edhe dy persona në vazhdimësinë e operacionit ndaj të dyshuarve për organizim te skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm ...

Aksion kundër kazinove në Karaçevë

Policia e Kosovës nën urdhrat e Prokurorisë Themelore në Gjilan, është duke zhvilluar një operacion të ri në zonën e Karaçevës.

Aktakuza ndaj 14 zyrtarëve policorë, cila ishte lidhja e tyre me kontrabandën në Karaçevë?

73 persona, ndër ta 14 zyrtarë policorë, janë duke u akuzuar nga Prokuroria e Gjilanit për veprimtari ilegale në zonën e Karaçevës.

Identifikohen edhe katër persona si pronarë të kazinove në Karaçevë, ndalohen për 48 orë

Gjatë ditës së sotme janë arrestuar pesë persona në lidhje me rastin e aksioneve për lojëra fati e kontrabandë në Karaçevës.

Kërkohet vazhdimi i paraburgimit për njërin nga pronarët e kazinove në Karaçevë, lirohen 9 të tjerë

Ndaj njërit prej pronarëve të kazinove ilegale në fshatin Karaçevë prokurorja Rozelida Manastiri ka kërkuar vazhdimin e masës së paraburgimit.

Një muaj paraburgim për 24 persona të dyshuar për kontrabandë në Karaçevë

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditë, për 24 (njëzet e katë...

Një muaj paraburgim pronarit të kazinos të Karaçevës

Gjykata në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit D. H.

Dosja: Si i mbështeti policia kazinot e Karaçevës?

Të lidhur ngushtë me më shumë se 15 qytetarë, 12 zyrtarë policorë po dyshohen se kanë ndihmuar ata në kontrabandë me kafshë.