Postet nga: janjevë

Dezinfektohet shtëpia e personit të prekur me coronavirus në Janjevë

Komuna e Lipjanit sot njoftuar se ka bërë dezinfektimin e shtëpisë së personit të prekur me Covid-19, po ashtu stacionin Policor dhe rrugëve në fshatin Janjevë.

Digjet një shtëpi në fshatin Janjevë

Një shtëpi e pabanuar është përfshirë nga zjarri.

Jeta e larmishme e Janjevës - VIDEO

 

Prezantohet aplikacioni “Ecë” për Janjevën

Në aplikacion i cili është prezantuar sot synon që të dokumentojë historinë e njërit prej vendeve më historike të Kosovës, në Janjevë të Lipjanit.

Pozita e Vështirë e të Moshuarve në Zhupë e Janjevë

Ejup Gashi zbret shkallët e shkatërruara në oborrin e ngushtë të shtëpisë së tij çdo mëngjes me frikën se nuk do të mund të arrijë ...

Samaritanët e Janjevës

Jeta në fshatra e largëta kosovare nuk është e lehtë. Papunësia, tranzicioni, varfëria, krimi, të gjitha këto reflektohen te qytetarët e thjeshtë. Është e vë...

Nuk e Çojnë Djalin në Shkollë, Akuzojnë Mësuesen për Dhunë

Nuk e Çojnë Djalin në Shkollë, Akuzojnë Mësuesen për Dhunë

Prindërit e tij që pretendojnë se mësuesja Haxhere Demiri u rrahu fëmijën, nuk kanë pranuar që të dërgojnë në shkollë djalin përderisa kjo më...

Presidenti Premton Ulëse në Kuvend për Kroatët e Malazezët

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka premtuar ulëse të garantuara në Kuvend për përfaqësues të komunitetit kroat dhe malazez në kuadër të procesit ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!